Famózny výkon Hudgensovej! Pár hodín po smrti otca spievala ako bohyňa

Napriek tragickým okolnostiam predviedla speváčka a herečka Vanessa Hudgens v nedeľu svoj životný výkon na televíznej obrazovke.

01.02.2016 12:08
Carly Rae Jepsen, Julianne Hough, Vanessa... Foto: ,
Zľava: Carly Rae Jepsen, Julianne Hough, Vanessa Hudgens, Kether Donohue a Keke Palmer počas skúšok muzikálu Pomáda: Live
debata

Dvadsaťsedemročná herečka, ktorú svet spoznal najmä vďaka projektu High School Musical, sa predstavila v živej verzii obľúbeného muzikálu Pomáda, ktorý priniesla na obrazovky televízia Fox. Hudgensovej zverili tvorcovia postavu Rizzo – drsného dievčaťa s latino-americkými koreňmi. Iba deň pred veľkou televíznou premiérou sa však prihodila v úskromnom živote tragická udalosť – Hudgensovej otec Greg podľahol v boji s rakovinou.

Herečka o tom informovala s tlačovom vyhlásení pár hodín pred televíznym vysielaním, ale prisľúbila, že sa v muzikáli objaví na počesť svojho otca. Pred kamerami pritom predviedla niekoľko famóznych speváckych čísel.

Na sociálnych sieťach sa okamžite začali objavovať pochvalné odkazy, ktoré zároveň vyjadrovali herečke sústrasť. Mnohí fanúšikovia, ale aj kolegovia ako Mario Lopez či Maria Menounos skladali poklonu jej profesionalite a výkonu, ktorý predviedla pred kamerami. Nechýbali ani slová ako „životný výkon“ či „hrdinská hviezda“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #rakovina #otec #Vanessa Hudgens #výkon #Pomáda

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...