Angelina Jolie hore bez prvýkrát od operácie! Takto sa odhalila na plátne

O filme herečky a režisérky Angeliny Jolieovej a jej manžela Brada Pitta, vzťahovej dráme By the sea, sa hovorilo veľa. Kritici boli rozpačití, ale záujem veľký. A to mnohí diváci ani netušili, čo všetko im hviezda na plátne ponúkne.

01.02.2016 16:05
debata
zväčšiť Herečka Angelina Jolie na zábere z filmu By the... Foto: Profimedia
Angelina Jolie Herečka Angelina Jolie na zábere z filmu By the sea.

Štyridsaťročná hviezda sa totiž vo filme vyzliekla a odhalila svoje prednosti v jednej zo scén. Diváci tak mohli vidieť v plnej kráse Jolieovej poprsie v zábere, keď sa kúpe vo vani.

Hoci herečka sa už v minulosti objavila hore bez v niekoľkých filmových scénach, táto bola prvou, ktorú nakrútila po obojstrannej mastektómii v roku 2013. Diváci tak mohli vidieť výsledok práce chirurgov, ktorí herečke vymodelovali oba nové prsníky. Hviezda sa ešte minulý rok priznala, že pôvodne chcela túto scénu úplne zo scenára vyhodiť.

„Bolo to napísané ešte predtým, ako som podstúpila mastektómiu. A potom, keď som si uvedomila, že budem točiť film, prebehlo mi mysľou niektoré veci vyhodiť. Ale cítila som, že by to nebola správna vec,“ vysvetlila pre magazín People ešte v novembri 2015. Na plátne sa teda hollywoodska kráska objavila obnažená. Výsledok môžete vidieť vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #hore bez #Angelina Jolie #rakovina #mastektómia #scéna #By the sea

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...