Fešák Pine ide z filmu do filmu. Popletie hlavu aj Wonder Woman

Fešáka Chrisa Pinea si diváci pamätajú najmä z dvojice nových filmov Star Trek. Hoci na pláne už je tretí, predstaviteľ mladého kapitána Kirka nezaháľal ani medzi jednotlivými nakrúcaniami.

03.02.2016 09:30
debata
Herec Chris Pine. Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herec Chris Pine. Herec Chris Pine.

Tridsaťpäťročný herec a tvár parfumovej línie talianskej značky Armani sa už čoskoro objaví v novinke Do posledného dychu, kde stvárnil záchranára, ktorý musí v obrovskej búrke spoločne s kolegami zachraňovať skupinu ľudí.

„Je to ako dlhá jazda na húsenkovej dráhe,“ opísal Pine momenty nakrúcania, v rámci ktorých sa zcáhranárska loď ocitne v samotnom oku divokej búrky. Herci čelili skutočnej vody a náporom vetra, ktoré vyrábali generátory a ventilátory a Pine tvrdí, že tieto zážitky boli skutočne zaujímavé. „Bolo priam desivé vidieť tie množstvá vody, ktoré sa na vás lejú,“ pokračoval. Zároveň však priznal, že si celý projekt veľmi užil.

Momentálne už pritom pracuje na ďalšom očakávanom filme. Ide o príbeh Wonder Woman, v ktorom sa vôbec prvýkrát predstaví v hlavnej úlohe ženská superhrdinka. Tú stvárňuje izraelská herečka a bývalá víťazka Miss Gal Gadot. Americký herec si zahral jej priateľa. Zaujímavosťou je tiež, že film režíruje ženská režisérka Patty Jenkins a tiež tak drží prvenstvo v žánri komiksových adaptácii. Pôjde o prvý komiksový príbeh na filmovom plátne režírovaný ženou.

Snímka sa bude odohrávať v období prvej svetovej vojny a to podľa Pinea prinesie do kín neuveriteľnú výpravu. „Kostýmy v našom filme sú neuveriteľné. A máme tam scénu, kde je na pľaci zhruba päťsto ľudí v kostýmoch. Bude to veľkolepé,“ citoval herca The Guardian.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #film #rola #Chris Pine #Wonder Woman

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....