Herectvo je len odskočenie si, som tvár televízie, hovorí Svoboda

Česká moderátorka Petra Svoboda by sa svojej profesie len tak nevzdala. Moderovanie ju totiž podľa vlastných slov nadovšetko napĺňa.

10.02.2016 08:40
Petra Svoboda Foto: ,
Herečka Petra Svoboda pred slávnostnou premiérou romantického filmu Decibely lásky.
debata

„Veľa dievčat a dám túži stať sa moderátorkou, speváčkou či herečkou. Ku mne to prišlo vďaka tomu, že som niekoľko rokov pracovala ako redaktorka, potom som cestovala a neskôr som sa do médií opäť vrátila a cez pomerne dlhý konkurz som sa dostala no Novy,“ priblížila v rozhovore svoju cestu.

Herectvo, ktoré v ostatných dňoch okúsila, je pre ňu vraj len čerešničkou na torte. „Musím priznať, že účinkovaniu vo filme som sa nebránila a som strašne rada, že som si mohla vďaka Decibelom lásky rozšíriť aj tento obzor, ale som v prvom rade moderátorka, to ma živí a napĺňa. V televízii som spokojná, takže herectvo je pre mňa skôr také chvíľkové odskočenie si. Som rada, že mi to nadriadení v televízii dovolili, pretože to nebola samozrejmosť,“ poznamenala Svoboda.

K tvorbe Michala Davida, s ktorým sa pri nakrúcaní nového hudobného filmu Decibely lásky stretla, mala moderátorka podľa vlastných slov odjakživa veľmi blízko. „Ja som ešte tá generácia, ktorá na ňom naozaj vyrastala a jeho pesničky mám veľmi rada. Michal David sa bežne hrával na diskotékach a počúvali sme ho aj doma, takže jeho meno sa mi úzko spája s detstvom. A veľmi ma teší, že sa jeho pesničky počúvajú dodnes,“ dodala moderátorka.

debata chyba
Viac na túto tému: #profesia #film #nakrúcanie #moderátorka #Petra Svoboda

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...