Do seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov sa vráti aj Jared Padalecki

V pripravovaných nových častiach seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) sa predstaví aj Jared Padalecki.

13.02.2016 14:00
Jared Padalecki Foto: ,
Herec Jared Padalecki.
debata

Tridsaťtriročný Američan stvárnil v prvej až piatej sezóne pôvodnej série Deana Forestera, priateľa hlavnej hrdinky Rory Gilmore. Rodák zo San Antonia v Texase je už tretím jej priateľom, ktorý sa objaví aj v nových epizódach.

Okrem neho potvrdil účasť na projekte aj David Sutcliffe, ktorý si opäť zahrá jej otca, Christophera Haydena. Padalecki a 46-ročný Sutcliffe sa tak stali ďalšími dvoma členmi skupiny pôvodných protagonistov, ktorí sa predstavia aj v nových častiach.

V pokračovaní príbehu z fiktívneho mestečka Stars Hollow si opäť zahrajú pôvodné hlavné predstaviteľky Lauren Graham (Lorelai Gilmore) a Alexis Bledel (Rory Gilmore).

Štyri nové 90-minútové časti vzniknú pre spoločnosť Netflix pod režisérskou taktovkou americkej filmárky Amy Sherman-Palladino. Pôvodná tvorkyňa seriálu bude spolupracovať so svojím manželom, producentom Danielom Palladinom. Oficiálny názov novinky zatiaľ nie je známy.

Seriál Ženy z rodu Gilmorovcov priniesol príbeh slobodnej matky Lorelai a jej dospievajúcej dcéry Rory. Lauren Graham si za výkon v seriáli vyslúžila v roku 2002 nomináciu na Zlatý glóbus.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ženy z rodu Gilmorovcov #Jared Paledecki

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...