Greppelová a nymfomanka? Mám len jednu neresť, vyhlasuje herečka

Slovenská herečka Kristína Greppelová nedá podľa vlastných slov dopustiť na svoje povolanie.

17.02.2016 08:00
debata
Herečka Kristína Greppelová. Foto: TV JOJ
Herečka Kristína Greppelová. Herečka Kristína Greppelová.

Keby si ale mala vybrať len medzi hraním v divadle a pôsobením v televíznych formátoch, zrejme by to nedokázala. „Ja inklinujem k jednému aj k druhému, každé má svoje čaro, v seriáli je to čaro úplne iné ako v divadle, nemohla by som byť ani bez jedného ani bez druhého. Je úžasné, že robím prácu, ktorá ma baví,“ poznamenala.

„V divadle, keď hráte predstavenie raz za mesiac, má človek o to väčšie nervy, no pri každom predstavení zas prídete na niečo nové a cítite od divákov ten feeling… Na základe neho potom môžete svoju postavu každou reprízou ľuďom viac a viac prispôsobovať, našiť im ju na mieru. To sa zas v televízii nedá, tam to ide raz a potom sa uvidí… V divadle viem, na čo ľudia reagujú, cítim ich, v tom je divadlo úžasné… Človek sa môže absolútne prispôsobiť tomu, čo ten daný divák, ktorý tam v tom momente sedí, práve potrebuje,“ uviedla sympatická brunetka, ktorá v súčasnosti popri úlohe v štartujúcom seriáli Dovidenia, stará mama Andyho Krausa stvárňuje nymfomanku na doskách Divadla Aréna v réžii Rastislava Balleka.

„Predstavenie sa volá Kľúčovou dierkou, premiéru sme mali 29. januára a najbližšie ho hráme v stredu a 1. marca. Dalo by sa povedať, že je to taká Rasťova prvá komédia a myslím, že sa mu veľmi vydarila, lebo nie je taká prvoplánová, ako komédie občas bývajú, skôr je to taká úsmevná veselohra, ktorá má v sebe zároveň silnú pravdu a veľkú hĺbku. Keď som prvýkrát čítala záver scenára, smiala som sa aj plakala zároveň, vrelo odporúčam ísť si to pozrieť. Celá psychológia je tak klzký ľad… Človek ani nevie a zrazu sa ocitne na psychiatrii. Tam sa odohráva dej. Ja hrám nymfomanku,“ podotkla a pousmiala sa.

„Keď sa ma na tlačovke novinári pýtali, čo s ňou mám spoločné, povedala som im, že nič a za tým si aj stojím. Alkoholička, nymfomanka, čo už s ňou môžem mať spoločné? Jediná moja neresť je fajčenie, to mi všetci naokolo vyčítajú, ale to je jediné, čo mám… Je to katastrofálna závislosť, hrozne chcem prestať, no nedarí sa mi,“ priznala na záver.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #divadlo #seriál #Nymfomanka #Kristína Greppelová

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...