Slovenka Bartošová v Prahe boduje: Je mi tam strašne dobre!

Slovenská muzikálová herečka a speváčka Betka Bartošová sa nevie rozhodnúť, kde sa cíti byť najviac doma - či na rodnom Slovensku alebo v Prahe, kde už roky žije a pôsobí.

19.02.2016 08:00
Alžbeta Bartošová Foto: ,
Herečka Alžbeta Bartošová pred slávnostnou premiérou filmu Decibely lásky.
debata (1)

„Teraz nastalo také obdobie môjho života, že sa často sama seba pýtam, kde sa vlastne cítim viac doma, či na Slovensku alebo v Prahe. A momentálne som v štádiu, že na to neviem odpovedať,“ povedala.

Praha vraj mladej interpretke veľmi imponuje. „V Prahe je mi strašne dobre, mám ju rada, milujem prechádzky po Prahe, milujem ľudí v Prahe, milujem celú tú kultúru,“ vymenovala Bartošová. Hlavné mesto Česka jej navyše ponúka i omnoho viac pracovných príležitostí.

Zľava: Herečky Alžbeta Bartošová, Aneta... Foto: SITA, Marko Erd
Alžbeta Bartošová, Aneta Vrzalová, hudobník Michal David a moderátorka a herečka Petra Svoboda Zľava: Herečky Alžbeta Bartošová, Aneta Vrzalová, hudobník Michal David a moderátorka a herečka Petra Svoboda.

„Je to také zvláštne, lebo dosť muzikálov som si odohrala aj v Divadle Nová scéna, mám za sebou krásne role, hlavné role, no na Slovensku ma ľudia až tak neregistrujú. Praha ponúka viac priestoru, čo sa týka profesijného rastu, robí sa tam oveľa viac konkurzov a ľudia sa o nás celkovo viac zaujímajú,“ podotkla 24-ročná rodáčka z Púchova.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Slovensko #domov #muzikál #Alžbeta Bartošová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...