Julianne Moore kontra tajní agenti! Oscarová hviezda chce byť zlosynom

Americká herečka Julianne Moore rokuje o úlohe v pokračovaní akčnej komédie Kingsman: Tajná služba (2014). V pripravovanom projekte by mala stvárniť zápornú postavu. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

18.02.2016 19:50
Herečka Julianne Moore uviedla v Berlíne film... Foto: ,
Herečka Julianne Moore.
debata

V snímke sa opäť predstaví waleský herec Taron Egerton. Ten si zopakuje rolu Garyho „Eggsyho“ Unwina. Na režisérsku stoličku by mal údajne znova zasadnúť britský filmár Matthew Vaughn. S nakrúcaním by mali začať v máji tohto roka, pričom americká premiéra je naplánovaná na 16. jún 2017.

Film vznikol na základe komiksovej predlohy The Secret Service (2012) od Marka Millara a Dava Gibbonsa. V prvej časti sa okrem Egertona predstavili tiež Colin Firth, Mark Strong, Samuel L. Jackson, Sofia Boutella, Mark Hamill, Jack Davenport, Michal Caine či Jonno Davies.

Akčná komédia zobrazuje príbeh tajnej špionážnej organizácie Kingsman. Tá musí bojovať s bohatým Richmondom Valentinom (Samuel L. Jackson), ktorý sa snaží ovládnuť svet. Tajná služba sa preto snaží rýchlo nahradiť zosnulého kolegu Lancelota (Jack Davenport). Agent Harry Hart (Colin Firth) si ako nástupcu vyhliadne syna bývalého kamaráta, spomínaného Garyho „Eggsyho“ Urwina, ktorý sa, napriek veľmi vysokému IQ, len pretĺka životom. Aby sa stal súčasťou tímu, do ktorého patril aj jeho otec, musí prekonať kvality ostatných uchádzačov.

Päťdesiatpäťročná Julianne Moore získala v roku 2014 svojho prvého Oscara za drámu Still Alice (2014). Okrem toho ju na cenu Akadémie nominovali štyrikrát, a to za snímky Hriešne noci (1997), Hranice lásky (1999), Hodiny (2002) a Ďaleko do neba (2002).

debata chyba
Viac na túto tému: #záporná postava #rola #Julianne Moore #Kingsman

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...