Ani vždy vtipná Jennifer Aniston sa na stretnutí Priateľov nevyhla slzám

Predstavitelia hlavných postáv z Priateľov, ktorý kraľoval televíznym obrazovkám v rokoch 1994 až 2004, sa po takmer dvanástich rokoch opäť zišli pred kamerou.

22.02.2016 18:00
TV-Director Honored Foto: ,
Režisér James Burrows s predstaviteľmi Priateľov počas šou televízie NBC: zľava: David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox a Lisa Kudrow.
debata

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer a Matt LeBlanc sa ukázali spoločne pred televíznymi kamerami.

Predstavitelia hlavných postáv z amerického sitcomu Priatelia, ktorý kraľoval televíznym obrazovkám v rokoch 1994 až 2004, sa po takmer dvanástich rokoch opäť zišli pred kamerou. V dvojhodinovom špeciáli televízie NBC vzdali poctu režisérovi Jamesovi Burrowsovi. Chýbal len predstaviteľ Chandlera, Matthew Perry, ktorý mal pracovné povinnosti v Londýne.

Priatelia Foto: Markíza
Seriál Priatelia sa nakrúcal v rokoch 1994 - 2004. Priatelia

Počas televíznej šou 47-ročná Jennifer Aniston povedala: „Pre Jima by sme urobili čokoľvek, pretože nám všetkým dal životnú šancu,“ povedala slávna predstaviteľka Rachel Greenovej a dodala: „Prežívali sme spolu všetko – priateľstvo, rodinu, deti, všetko, naozaj spoločne. A navyše sme pocítili, aké to je, keď nás miluje celý svet.“

Predstaviteľa Rossa, herca Davida Swimmera, vyzvala kolegyňa Lisa Kudrow, aby odpovedal na otázku moderátora Andyho Coehna, či museli podpísať zmluvu, ktorá by im zakazovala mať milostný pomer medzi sebou. „Veď povedz, David.“ Zakričala pobavede, vzápätí však existenciu takejto zmluvy poprela.

Počas šou Courteney Cox prezradila, že ona spolu s Anistonovou a Kudrowovou chodili počas desiatich rokov nakrúcania seriálu pravidelne na obedy.

LeBlanc zároveň priznal, že čaro Priateľov by sa už nepodarilo zopakovať, pretože všetci zostarli. „Priatelia boli o tom magickom období života, kedy už máte po vysokej, ale váš skutočný život sa ešte nezačal. Je to obdobie, kedy ste preč z vysokej, preč z domu a vaši priatelia sa stanú vašou rodinou.“

Spomínanie na slávny seriál dokonca spôsobilo, že v očiach Jennifer Anistonovej sa zaleskli slzy. Neudržala ich, keď sa pozerala na niektoré zábery z legendárnych Priateľov a keď mal príhovor režisér Burrows.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #NBC #priatelia #Lisa Kudrow #David Schwimmer #James Burrows

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...