Slzy a dojatie! Tehotná Clarkson rozplakala divákov aj porotu American Idol

Prvým živým vysielaním odštartovala vo štvrtok večer posledná sezóna hudobnej súťaže American Idol. Priniesla jeden z najdojímavejších momentov v histórii.

26.02.2016 12:09
Kelly Clarkson Foto: ,
Speváčka a skladateľka Kelly Clarkson na zábere z marca 2015.
debata

Nepostaral sa však oň žiaden nový súťažiaci, ale niekdajšia víťazka a dnes úspešná skladateľka a speváčka Kelly Clarkson. Tridsaťtriročná hviezda, ktorá je pár týždňov pred pôrodom svojho druhého dieťaťa, zaspievala naživo pred plným štúdiom a porotcami svoju skladbu Piece by piece. Rozplakala divákov, porotcov a sama mala problém udržať slzy. V jednom momente jej dokonca preskočil hlas a nedokázala spievať ďalej.

„Mrzí ma, že som sa zasekla. Ale vlastne som celkom pyšná, že som sa dostala až tak ďaleko,“ uviedla s humorom Clarkson. „Je to veľmi osobná pieseň, ktorú som napísala o mojej malej dcérke v čase, keď som bola tehotná s ňou. Dnes som tehotná znovu, čakám chlapca a už sa teším, keď príde na svet,“ pokračovala bývalá víťazka americkej Superstar.

Skladba s dojímavým textom o otcovi, ktorý opustil rodinu a ktorého dcéra tým celý život trpela však nebola ťažkým sústom len pre Clarksonovú. Ani porotca Keith Urban nedokázal skryť slzy pri dojímavom vystúpení, speváčka a porotkyňa Jennifer Lopez naprázdno pregĺgala. Kelly sa však sama napokon snažila divákov upokojiť. „Som tehotná, tak som trošku precitlivelá,“ uviedla s úsmevom.

Súťaž American Idol sa vysiela v USA od roku 2002 a pätnásta séria súťaže, ktorá odštartovala živým prenosom vo štvrtok, bude úplne posledná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #American Idol #Kelly Clarkson #pieseň #Keith Urban #dojatie #slzy

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...