Hviezdny žúr u Buckinghamovej: Toľko sexi krások pokope v jednom videu!

Od utorka je na internete dostupná nová skladba speváčky Celeste Buckinghamovej s názvom Hello. S tou od Adele nemá veľa spoločného. Je totiž tanečná a plná zábavy známych tvárí. Ako vyzeralo nakrúcanie jej videoklipu?

02.03.2016 00:00
Celeste Buckingham a Evelyn Foto:
Vo videu ku skladbe Hello od Celeste Buckinghamovej (vpravo) si zahrala aj stand-up komička Evelyn.
debata

V klipe, ktorý zachytáva ľudí zabávajúcich sa na párty, sa objavila záplava známych šoubiznisových tvárí. Popri hlavnej aktérke v podobe Buckinghamovej sú to napríklad dvojičky to speváckeho dua Twiins, tanečník Filip Jankovič, komička Evelyn, členovia kapely King Shaolin či módny návrhár Milan Švingál a Klementína Tomrecaj z Factory WTF. Na nakrúcaní videoklipu nechýbal ani líder skupiny Lavagance Marek Rakovický a spevák Matěj Vávra, s ktorým interpretk tvorí už niekoľko mesiacov pár.

Speváčka Celeste Buckingham nakrúcala video ku...
Tanečník Filip Jankovič so svojou suitou.
+9Komička Evelyn a Milán Švingál z Factory WTF.

„Hello rozpráva príbeh o mne a o mojich kolegoch. O tom, že naša práca je náročná a zároveň plná večierkov, koncertov a zábavy. Sme tu, aby sme sa bavili, ale hlavne, aby sme bavili našich fanúšikov. To všetko patrí do môjho života a chcela som to ukázať vo videoklipe,“ uviedla pre médiá dvadsaťročná Buckingham. „Preto som si na nakrúcanie pozvala kolegov a dobrých priateľov, s ktorými som spolupracovala alebo sa spolupracovať chystám. Chcela som ukázať, že ľudí, ktorí by sa inak možno nikdy nestretli, niekedy spojí to, že spolu niečo tvoria. Všetci si môžu rozumieť, ak sú otvorení novým veciam. Sme priatelia a jedna šoubiznisová rodina. Držíme pokope a spolu sme silní,“ vyhlásila Buckingham.

zväčšiť Speváčka Celeste Buckingham (v strede) na... Foto: Nicole Lieskovská
Celeste Buckingham Speváčka Celeste Buckingham (v strede) na zábere s Miss Slovensko Lujzou Strakovou (vpravo) a Miss Europe Supranational 2015 Petrou Denkovou.

Pozvánku na účinkovanie prijal aj rapper Vladis, s ktorým speváčka chystá dueto. Pieseň zverejnia pred letom. V klipe sa predstavili aj finalistky súťaže Miss Slovensko 2016 spolu s Miss Slovensko 2015 Lujzou Strakovou a Miss Europe Supranational 2015 Petrou Denkovou.

„Som veľmi rada, že všetky tieto krásne dámy prijali pozvanie a zahrali si v mojom klipe. Prezradím ešte, že určite ste ma s nimi pred kamerami nevideli naposledy,“ doplnila Buckingham, ktorá plánuje potešiť všetkých priaznivcov novým albumom.

Réžiu klipu mal na starosti Martin Marček a produkcia spoločnosti Playground13.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Celeste Buckingham #zábava #celebrity #Hello

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....