Nový Bond! Bude to tento fešný Ír či rolu uchmatne drsný Hardy?

Ďalším favoritom na získanie filmovej úlohy agenta Jamesa Bonda po 48-ročnom Britovi Danielovi Craigovi je 32-ročný írsky herec Aidan Turner.

09.03.2016 00:00
Aidan Turner Foto: ,
Herec Aidan Turner počas predstavenia seriálu Poldark.
debata

Uviedol to web denníka Le Figaro s odvolaním sa na anglických bookmejkerov a ohlasy na sociálnych sieťach. Hlavným favoritom ale podľa denníka stále zostáva britský herec Tom Hardy.

„Volá sa Turner, Aidan Turner,“ píšu podľa Le Figaro fanúšikovia svojmu idolu v narážke na to, ako sa neohrozený britský agent 007 tradične predstavuje – „Volám sa Bond, James Bond“. Mladého Íra zbožňujú podľa všetkého aj anglické fanúšičky, z ktorých krajiny doteraz predstaviteľ Bonda spravidla pochádzal.

Turner sa zapísal do povedomia filmových divákov azda najviac rolami v dobrodružnej fantasy trilógii Hobit a televíznom historickom seriáli Tudorovci. Tridsaťosemročný Hardy sa objavil napríklad v hollywoodskych produkciách Počiatok, Bojovník či Temný rytier povstal.

Herec Tom Hardy v Cannes. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Tom Hardy Herec Tom Hardy v Cannes.

Craig, ktorý už nakrútil štyri bondovky, má podľa údajne zmluvu ešte na ďalší diel, ktorý má tvorca oscarovej Americkej krásy Sam Mendes natočiť do roku 2018. Už dlho sa však diskutuje o zmene filmového predstaviteľa hrdinu napínavých románov Iana Fleminga, ktorý ho do služieb britskej kráľovnej poslal prvýkrát začiatkom 50. rokov minulého storočia.

Doterajší predstaviteľ Bonda zatiaľ podľa Le Figaro svojimi výrokmi okolo svojho možného opustenia slávnej série len zvyšuje napätie. Raz hovorí s novinármi o plánovaní ďalšieho natáčania, druhýkrát ale v rozhovore povie, že už má Bonda „po krk“ a chce s ním skoncovať.

Producenti bondoviek spoločnosti MGM a Eon tvrdia, že zatiaľ uvažujú len o Craigovi. Nedá sa tomu podľa webu francúzskeho denníka čudovať, pretože od chvíle, čo tento herec šoféruje agentovo upravené auto Aston Martin, zarobil týmto spoločnostiam bezmála dve miliardy dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Hardy #nový #Aidan Turner #James Bon #prestaviteľ

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...