Zendaya dostala vysnívanú rolu. Ale musím mlčať ako hrob, tvrdí

Tínedžerská hviezdička Zendaya, ktorá si za posledné mesiace vybudovala slušné renomé a popularitu na oboch stranách Atlantiku, bude hviezdiť v očakávanom filmovom príbehu.

24.03.2016 08:00
Herečka a speváčka Zendaya. Foto: ,
Herečka a speváčka Zendaya.
debata

Reč je o ďalšom, novom spracovaní komiksu Spider-Man, v ktorej bude hlavný predstaviteľ mladší, no jeho dobrodružstvá rovnako napínavé a intenzívne. Zendaya, ktorá sa presadila už ako detská seriálová hviezda, priznala v talk-šou Ellen DeGeneresovej, že rolu dostala. „Nemôžem však povedať vôbec nič. Som viazaná mlčanlivosťou,“ vysvetlila v televíznom štúdiu. „Nemám ani poňatia, kedy sa začína nakrúcať,“ doplnila.

Hoci devätnásťročnú krásku poznajú detskí diváci z kanálu Disney Channel, sama uznáva, že doposiaľ nemá žiadnu filmovú skúsenosť. „Nikdy predtým som v skutočnom filme nebola, takže začínam celkom zdola. Bez nejakého renomé. Je to vzrušujúce,“ podotkla dlhonohá kráska, ktorá vraj prešla niekoľkými kolami kastingov, aby rolu dostala.

V úlohe samotného pavúčieho muža, či lepšie povedané chlapca, sa predstaví herec Tom Holland – známy napríklad ako hrdina filmu Nič nás nerozdelí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #tajomstvo #Spider-Man #Zendaya

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....