Päťdesiatka na krku? Kráska z Plného domu žiari aj dnes, akoby nestarla!

Preslávil ich známy seriál a z jeho popularity stále ťažia aj dnes. Hereckí kolegovia Lori Loughlin a John Stamos z kultového televízneho hitu Plný dom sa stretli cez víkend na slávnostnom gala.

13.04.2016 00:00
John Stamos a jeho kolegyňa Lori Loughlin Foto: ,
Herec John Stamos a jeho kolegyňa Lori Loughlin, ktorých preslávil najmä seriál Plný dom.
debata

Päťdesiatdvaročný herec a o rok mladšia kolegyňa, ktorí sa objavili aj v novom pokračovaní projektu pod názvom Plnší dom, sa zúčastnili na vyhlásení cien TV Land Icon Awards. Práve fešáka Stamosa, ktorý kedysi patril medzi sexidoly televízneho publika, organizátori poctili trofejou pod názvom Timeless Icon.

Pozornosť médií však pútala aj jeho kolegyňa a seriálová partnerka Lori Loughlin. Hoci táto dvojnásobná mama a sympatická dáma už prekročila päťdesiatku, jej pôvab pretrval. Na slávnostnom víkendovom podujatí sa predviedla v lososových šatách bez ramienok a fotografom ukázala bezchybnú figúru, ale tiež príťažlivú a mladistvú tvár.

zväčšiť Herečka Lori Loughlin síce zostarla o pár... Foto: SITA/AP, Rich Fury
Lori Loughlin Herečka Lori Loughlin síce zostarla o pár desaťročí, ale jej pôvabu to neublížilo.

Loughlin odštartovala kariéru už ako 11-ročná v reklamách, pričom postupne prešla do televízneho priemyslu. O návrate do obnoveného seriálu Plnší dom sa vyjadrila, že išlo o jej splnený sen. Stretávanie sa s bývalými kolegami bolo vraj od prvého dňa nakrúcania skvelým zážitkom.

Do projektu sa vrátili aj herečky Jodie Sweetin (predstaviteľka Stephanie) či Candace Cameron Bure (stvárňovala obľúbenú D.J). Tvorcom sa však nepodarilo presvedčiť predstaviteľky najmladšej detskej úlohy z pôvodného projektu Michelle Tannerovej – stvárňovali ju na striedačku sestry Mary-Kate a Ashley Olsenové. Ponuku vrátiť sa do obnoveného seriálu, ktorý už má potvrdenú aj druhú sériu, však odmietli.

zväčšiť Kedysi slávny seriálový fešák, dnes známy... Foto: SITA/AP, Rich Fury
John Stamos Kedysi slávny seriálový fešák, dnes známy seriálový fešák - John Stamos akoby sa nemenil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #seriál #popularita #Plný dom #John Stamos #Lori Loughlin

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...