Ďalšia hviezda potvrdená! V Kingsmanovi si zahrá aj Channing Tatum

Americký herec Channing Tatum sa predstaví v pripravovanej akčnej snímke Kingsman: The Golden Circle, ktorá bude pokračovaním filmu Kingsman: Tajná služba (2015).

15.04.2016 09:48
Herec Channing Tatum. Foto: ,
Herec Channing Tatum na archívnom zábere.
debata

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval samotný 35-ročný rodák z mesta Cullman. Akú postavu stvárni, zatiaľ nie je známe.

V novinke režiséra Matthewa Vaughna sa v hlavnej úlohe predstaví Taron Egerton, ktorý si opäť zahrá Garyho "Eggsyho“ Unwina. Okrem neho si úlohy z prvej snímky zopakujú aj Mark Strong a Sophie Cookson, pričom sa špekuluje aj o opätovnej účasti Colina Firtha. Novými členmi hereckého obsadenia sú napríklad Halle Berry či Pedro Pascal.

Film by mal priniesť príbeh spomínaného Garyho "Eggsyho“ Unwina a Merlina (Strong), ktorí sa spoja s americkou tajnou službou Statesman po tom, ako nepriateľ zničil britskú organizáciu Kingsman. Zápornú postavu, Poppy, by pritom mala stvárniť americká herečka Julianne Moore.

O scenár sa postarala Jane Goldman v spolupráci s režisérom snímky. Nakrúcanie by sa malo začať v máji tohto roka, pričom slovenská premiéra je zatiaľ naplánovaná na 15. júna 2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #rola #Kingsman

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...