Najsexi zadok Hry o tróny? Fešák Waldau nespoznal svoju pýchu!

Premiéra očakávanej šiestej série projektu Hra o tróny je síce naplánovaná až o nevelé dva týždne, ale príchod nových častí už posvätili herci na slávnostnej premiére v Los Angeles.

16.04.2016 01:00
Herec Nikolaj Coster-Waldau nemohol na premiére... Foto: ,
Herec Nikolaj Coster-Waldau nemohol na premiére chýbať.
debata

Práve tam sa niektorí členovia seriálového osadenstva dostali aj pred kameru serveru Popsugar. Ten sa rozhodol zahrať si s hercami „hru zadkov“ a na základe obrázku pozadia ich nechal hádať, o čie odhalené krivky ide. Tentoraz šlo len o mužov.

Kým napríklad herca Jasona Momou alebo britského miláčika ženského publika Kita Harringtona spoznali členovia štábu takmer okamžite, väčší problém im robilo priradiť napríklad vyšportované pozadie hercovi Michielovi Huismanovi. „To je tá štetka od Daenerys,“ zavtipkoval si herec Finn Jones. Ďalší jeho kolega priznal, že meno si nepamätá, ale že je to jasný milenec kráľovnej Daenerys.

Ešte humornejšie však dopadol herec Nikolaj Coster Waldau – jeden z pilierov seriálu produkcie HBO. Záber jeho hladkého a útleho pozadia vyvolal v niektorých hercoch dojem, že ide o ženský zadoček. Aj sám Waldau to pred kamerami vyriekol. „To je ženský zadok, však,“ opýtal sa. Keď mu následne redaktor priznal, že ide o momentku jeho partií, s úsmevom a neveriacky vyhŕkol, že je to fakt pekný zadok.

Herečka Emilia Clarke predviedla príťažlivý...
Herec Joe Naufahu.
+9Herečka Sophie Turner.
debata chyba
Viac na túto tému: #zadok #video #hra #Hra o tróny #Nikolaj Coster Waldau

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...