Obama dostane novú Hru o tróny prvý. Asi môže všetko, vtipkuje hviezda

Už len pár dní zostáva do jednej z najočakávanejších premiér televíznej sezóny. Hra o tróny má však aj elitných divákov.

21.04.2016 07:00
Maisie Williams Foto: ,
Herečka Maisie Williams na premietaní filmu The Devil and the Deep Blue Sea.
debata

Jedným z nich je údajne aj americký prezident Barrack Obama, ktorý by mal údajne vidieť nové diely celosvetovo populárneho seriálu z produkcie HBO medzi prvými. Dokonca skôr ako samotní účinkujúci.

Na filmovom festivale Tribeca sa v pondelok zúčastnila aj herečka Maisie Williams, ktorá v seriáli stvárňuje už niekoľko sezón Aryu Starkovú. Na otázku, čo si myslí o tom, že Obama uvidí seriál skôr ako ona sama, si zavtipkovala. „Neviem, či je to fér. Ale zdá sa, že on si môže robiť, čo chce. Evidentne,“ konštatovala 19-ročná herečka.

Maisie Williams ako Arya Stark v seriáli Hra o... Foto: SITA/AP, Macall B. Polay
Maisie Williams ako Arya Stark Maisie Williams ako Arya Stark v seriáli Hra o tróny. Bude slepá?

Nakrúcanie nových epizód prebiehalo už minulý rok v lete a jednotliví herci zažili náročné týždne v kostýmoch a pri bojových scénach. Dej projektu je však prísne chránený a tak mnohí doposiaľ netušia, ako sa bude šou vyvíjať. Dostávajú totiž len útržky scenára, v ktorom majú svoje repliky.

Donedávna ešte diváci viedli diskusie o tom, či jedna z hlavných postáv minulých sérií, Jon Snow, prežila. Podľa synopsy seriálu bola však jej nejednoznačná smrť na konci piatej série definitívnym koncom postavy. V prípade Williamsovej zostáva záhadou, či ju oslepili a v ďalších dieloch bude hrať slepú. Diváci sa všetko dozvedia už 24. apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barack Obama #seriál #Hra o tróny #Maisie Williams

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...