Keď sa vyzliekol, všetkým padla sánka! Takto vyzerá nový Tarzan...

Herec Alexander Skarsgard bol od počiatkov svojej kariéry milovaný najmä ženskou časťou publika. Jeho forma vo filme Tarzanova legenda, ktorý príde do kín v lete, však dokáže poriadne zaskočiť.

21.04.2016 11:20
debata (4)
Herec Alexander Skarsgard ako Tarzan na zábere... Foto: SITA/AP, Jonathan Olley
Alexander Skarsgard ako Tarzan Herec Alexander Skarsgard ako Tarzan na zábere z filmu The Legend of Tarzan.

Švédsky rodák, ktorý oslávi tento rok štyridsiatku, na prvých záberoch z filmu predvádza dokonalú muskulatúru a pevné telo. „Jeho tehličky dokážu to, že kino stíchne,“ napísal s humorom server The Cut. Potvrdila to však aj Skarsgardova kolegyňa Margot Robbie. V rozhovore pre server EOnline.com uviedla, že „myseľ sa mi zatemnila a sánka padla na zem tak, ako každému v štábe“.

Podľa príťažlivej blondínky vraj ľudia na pľaci prestali pracovať, keď sa Skarsgard objavil prvýkrát vyzlečený pred kamerami. „Dokonca aj chlapi si hovorili, fíha, vyzerá úžasne. Pracoval skutočne tvrdo. Nikdy som nebola posadnutá sebadisciplínou tak, aby som sa dostala do podobnej formy, takže som bola ohúrená,“ vysvetlila Robbie.

zväčšiť Herec Alexander Skarsgard ako Tarzan a herečka... Foto: SITA/AP, Jonathan Olley
Alexander Skarsgard ako Tarzan Herec Alexander Skarsgard ako Tarzan a herečka Margot Robbie ako Jane na snímke z filmu Tarzanova legenda.

Jej urastený kolega, ktorého partnerkou v súkromí je moderátorka Alexa Chung, dáva veľký kredit osobnému trénerovi. A tiež výživovému poradcovi. „Nikdy som nič podobné nerobil. Toto bol extrém. Cítil som sa veľmi nervózne. Bola to obrovská výzva a netušil som, ako moje telo bude reagovať na cvičenie a diétu,“ povedal pre spomenutý server Skarsgard.

Tvorcovia si aj vďaka jeho fyzickým danostiam sľubujú nápor na kiná od ženskej časti publika. Tarzanova legenda má americkú premiéru 1. júla.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #film #Telo #forma #sánka #Alexander Skarsgard #Tarzan

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...