Vyčerpaná svetom modelingu? Krásna Cara stavila na hereckú kartu

Už len pár mesiacov zostáva do premiéry očakávanej snímky Suicide Squad. Adaptácia populárneho komiksu, v ktorom sa stretnú "tí zlí", aby zachraňovali svet, ponúkla šancu aj slávnej kráske.

22.04.2016 09:30
debata
Herečka a modelka Cara Delevingne na akcii... Foto: Chris Pizzello
Herečka a modelka Cara Delevingne na akcii CinemaCon. Herečka a modelka Cara Delevingne na akcii CinemaCon.

Reč je o modelke a herečke Care Delevingneovej, ktorá sa preslávila predovšetkým ako tvár a múza módneho domu Chanel či ďalších slávnych dizajnérskych ateliérov. Keď sa pred vyše rokom stiahla z modelingového sveta, mnohí jej fanúšikovia, ale aj predstavitelia firiem zostali sklamaní.

Dvadsaťtriročná blondínka sa nedávno vyznala, že práca v modelingu prispela k tomu, že stratila na chvíľu kurz. Priznala tiež, že často bojovala s depresiou a výsledkom bolo, že ju profesia modelky nadovšetko vyčerpávala.

Hoci mnohé médiá tvrdili, že kráska s modrou krvou je už z brandže nadobro preč, poprela zo sama Cara. „Nikdy som nepovedala, že končím s modelingom,“ napísala na Twitter. O pár dní neskôr sa objavili v médiách zábery z fotenia medzinárodnej kampane pre značku Rimmel. Práve pre ňu zužitkovala blondínka svoju krásnu tvár a pery.

V spomenutom filme Suicide Squad sa však fanúšikovia jej pôvabov nedočkajú. Celý pobyt na plátne totiž absolvuje pod výrazným líčením hrdinky Enchantress, ktorú stvárňuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modeling #Cara Delevingne #herečka #Suicide Squad

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...