Koľkokrát ešte bude Iron Manom? Downey Jr. mieri aj do Spider-Mana

Americký herec Robert Downey Jr. sa predstaví v pripravovanej snímke Spider-Man: Homecoming.

24.04.2016 16:00
FILM-AVENGER/PREMIERE Foto: ,
Herec Robert Downey Jr. počas berlínskej premiéry filmu Kapitán Amerika: Občianska vojna.
debata

Informoval o tom filmový magazín The Hollywood Reporter s odvolaním sa na viaceré nemenované zdroje. Päťdesiatjedenročný rodák z New Yorku v novinke stvárni miliardára Tonyho Starka a jeho superhrdinské alter ego Iron Mana, s ktorým sa Spider-Man v podaní 19-ročného Angličana Toma Hollanda ukázal už v akčnom filme Captain America: Civil War (2016). Tá sa do slovenských kín dostane 5. mája.

V snímke Spider-Man: Homecoming si tiež zahrajú Marisa Tomei, Zendaya, Tony Revolori a Laura Harrier, pričom sa v nej objavia aj ďalší komiksoví hrdinovia z dielne spoločnosti Marvel.

Herečka  Emily van Camp počas berlínskej...
Herci zľava:  Paul Bettany, Robert Downey Jr.,...
+3Herci zľava: Paul Bettany, Robert Downey Jr.,...

Film vznikne v réžii Jona Wattsa, pod produkciu sa podpíšu Kevin Feige a Amy Pascal. S nakrúcaním by mali začať v júni. Slovenská premiéra je predbežne naplánovaná na 6. júla 2017.

Nový film o Spider-Manovi pripravujú spoločnosti Marvel a Sony, pričom ide už o tretie spracovanie príbehu v novom tisícročí. V trilógii režiséra Sama Raimiho z rokov 2002, 2004 a 2007 hrdinu stvárnil Tobey Maguire.

V roku 2012 prišla do kín snímka Amazing Spider-Man, v ktorej si už titulnú úlohu zahral Andrew Garfield. Pokračovanie filmu z roku 2014 ale nedosiahlo požadovaný úspech, a tak sa spoločnosť Sony rozhodla nakrútiť príbeh odznovu v spolupráci s firmou Marvel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spider-Man #Robert Downey Jr. #Iron Man

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....