Hviezda Hry o tróny o bizarnej príhode: Fanúšička jej stláčala bradavky!

Svete televíznych fanúšikov žije premiérou novej série Hry o tróny. Jedna z jej protagonistov, herečka Lena Headey, sa nedávno priznala k bizarnému zážitku s pobláznenou fanúšičkou.

26.04.2016 00:00
debata
Herečka Lena Headey. Foto: Reuters, PHIL McCARTEN
Lena Headey Herečka Lena Headey.

Stalo sa to po pôrode jej druhého dieťaťa minulý rok, keď herečka musela prvé mesiace materstva nosiť bábätko aj na nakrúcanie. Pomáhala jej pritom aj laktačná sestra, ktorá sa starala o správne dojčenie bábätka a dávala naň pozor.

Headey sa priznala moderátorovi Jamesovi Cordenovi v jeho talk-šou, že až neskôr si uvedomila, aká veľká fanúšička jej pomocníčka bola. „V úvodných štádiách dojčenia musíte mlieko najprv vytláčať rukami. Pomáhal mi pri tom kamarát, ale rozčuľovalo ma to. Dojil ma ako kozu. A sestra sa ponúkla, že sa s ním vymení,“ prezradila v štúdiu herečka.

Herečka Emilia Clarke predviedla príťažlivý...
Herec Joe Naufahu.
+9Herečka Sophie Turner.

Potom sa však k nej posadila poradkyňa a začala jej údajne stláčať bradavku. Po každom stlačení vraj povedala slovko „hanba ti“. Pre fanúšikov Hry o tróny je dobre známa scéna s chodníkom hanby, ktorú musela hrdinka Leny Headeyovej podstúpiť v závere piatej série. Táto predstava teda televíznych divákov aj moderátora veľmi pobavila.

Headey následne dodala, že jej laktačná poradkyňa to vraj spravila celkom mimovoľne a potom sa veľmi zahanbila. „Neverím, že som to povedala, hovorila mi,“ opísala bizarnú spomienku herečka Headey.

Prvý diel novej série Hry o tróny mal premiéru v nedeľu večer, v pondelok ho mohli vidieť aj diváci českej a slovenskej mutácie HBO.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lena Headey #príhoda #Hra o tróny #bizarné

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...