Komik Ferrell si nakoniec Reagana nezahrá. Ozvalo sa v ňom svedomie?

Americký herec a komik Will Ferrell nebude hrať bývalého amerického prezidenta Ronalda Reagana v komediálnej snímke Reagan.

02.05.2016 08:29
Herec Will Ferrell. Foto: ,
Herec Will Ferrell.
debata

Štyridsaťosemročný rodák z kalifornského Irvine od projektu odstúpil po tom, čo rodina bývalej hlavy štátu skritizovala príbeh, ktorý pojednáva o jeho počiatočných problémoch s demenciou. V snímke, ktorú napísal Mike Rosolio, ho mal ambiciózny stážista presvedčiť, že je len hercom, ktorý hrá prezidenta vo filme.

„Pozerala som sa so strachom do očí môjho otca – muža čo sa nikdy ničoho nebál. Počula som jeho hlas, ako sa chveje, keď stál v obývačke a povedal ‚Neviem, kde som‘. Jediná istota s Alzheimerovou chorobou je, že veľa stratí a choroba nakoniec vždy vyhrá. Možno by ste chceli ľuďom vysvetliť, ako je táto choroba vhodný materiál pre komédiu,“ napísala Ferrellovi v otvorenom liste prezidentova dcéra Patti Davis.

Agentúra United Talent, ktorá herca zastupuje, v piatok v stanovisku uviedla, že scenár k filmu je len jedným z mnohých, ktoré zvažoval. Reaganov syn Michael na správu o odchode z projektu reagoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde sa poďakoval, že si herec vybral správnu cestu.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #odmietnutie #Will Ferrell #ronald reagan

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....