Desať rokov stačilo! Sara Ramirez odchádza z Kliniky Grace

Mexická herečka a speváčka Sara Ramirez odchádza zo seriálu Klinika Grace (2005), v ktorom stvárňuje lekárku Callie Torres.

20.05.2016 14:00
Herečka Sara Ramirez na archívnom zábere z roku... Foto: ,
Herečka Sara Ramirez na archívnom zábere z roku 2015.
debata

Rodáčka z Mazatlánu, ktorá sa stala súčasťou projektu v roku 2006, o svojom odchode informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

"Som veľmi vďačná, že som mohla stráviť ostatných desať rokov s mojou rodinou v Klinike Grace a ABC, ale beriem si trochu vítaného voľna,“ napísala 40-ročná Ramirez.

K jej koncu v seriáli sa na Twitteri vyjadrila aj Shonda Rhimes, ktorá je okrem Kliniky Grace aj autorkou seriálov Private Practice (2007 – 2013) či Škandál (2012). "Sarin výkon ma každý týždeň, tak ako aj milióny divákov, inšpiroval,“ uviedla a dodala, že jej praje všetko dobré počas zaslúženého voľna. O Mexičankinom odchode sa špekulovalo už minulý mesiac, keď v jednom tweete naznačila, že pre lekárku Callie Torresovú môže byť aktuálna trinásta sezóna posledná.

Seriál Klinika Grace sa odohráva v nemocnici Seattle Grace Mercy West, kde pôsobí jeho hlavná hrdinka a rozprávačka Meredith Grey v podaní Ellen Pompeo. Hlavnými hereckými hviezdami sú okrem Pompeoovej aj Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson či Jesse Williams. Seriál už opustili Patrick Dempsey, Eric Dane či Katherine Heigl.

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #Klinika Grace #odchod #Sara Ramirez

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...