Drsný odkaz režiséra pre Keiru Knightleyovú: S modelkami už netočím!

Hoci väčšina režisérov aj kritikov jej talent vyzdvihuje, nájdu sa aj výnimky. Herečka Keira Knightley sa dočkala tvrdých slov od režiséra Johna Carneyho.

31.05.2016 08:30
debata
Herečka  Keira Knightley na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Italy Coppola Opera Herečka Keira Knightley na archívnom zábere.

Ten spolupracoval so známou britskou hviezdou na filme Begin Again (Love Song) v roku 2013 – teda v čase, keď už popularita hlavnej hrdinky bola skutočne masívna. A práve to režiséra aj poriadne rozčuľovalo. „Nikdy som si neužíval tie zážitky s paparazzmi a veľkolepé premiéry. Svet filmových hviezd sa mi nikdy nezdal príťažlivý,“ vyhlásil v rozhovore pre The Independent.

Pre Corneyho bola romantická hudobná snímka Begin Again návratom do režisérskej stoličky a ako uviedol, túžil po tom, lebo miluje nakrúcanie filmov. „Niežeby som si tvorbu Begin Again neužil, ale Keira mala celý štáb svojich ľudí, ktorí ju všade prenasledovali a tak bolo veľmi náročné prácu skutočne urobiť, dokončiť,“ pokračoval režisér.

Vraj sa snažil naozaj všemožne, aby to fungovalo, ale keď sa dnes pozrie na film, nemá pocit, že jeho hlavná hrdinka je skutočne dievčaťom, ktoré skladá vlastné skladby a spieva ich. „Poučil som sa, že už nikdy viac nebudem robiť filmy so supermodelkami,“ vyhlásil tvrdo.

„Byť hercom si vyžaduje istú úroveň úprimnosti a sebaanalýzy, na ktorú si myslím ešte ona nie je pripravená. A určite na to nebola pripravená, keď sme robili tento film,“ dodal ešte Carney, ktorý režíroval aj film Once – úspešnú hudobnú snímku s dvojicou Markéta Irglová a Glen Hansard.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Keira Knightley #talent #Begin Again #John Carney

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...