Ako byť latino milencom? Návod možno pozná Salma Hayek

Mexicko-americká herečka Salma Hayek si zahrá v pripravovanej komédii How To Be A Latin Lover (Ako byť latino milencom).

12.06.2016 08:00
Salma Hayek v kreácii Gucci Foto: ,
Herečka Salma Hayek v kreácii Gucci.
debata

V novinke sa objavia tiež Rob Lowe, Kristen Bell, Raquel Welch, Rob Riggle, Renée Taylor, Michael Cera, Rob Huebel alebo Linda Lavin. V hlavnej úlohe sa predstaví Mexičan Eugenio Derbez, pre ktorého pôjde o prvú rolu v anglickom jazyku. Úloha 49-ročnej rodáčky z mesta Coatzacoalcos však zatiaľ nie je známa.

O scenár sa postarali Chris Spain a Jon Zack, pričom réžiu si zobral na starosť Ken Marino. Výrobu zastrešia spoločnosti Lionsgate, Pantelion Films, Televisa Cine a 3Pas Studios, ktorá patrí Benjaminovi Odellovi a spomínanému Derbezovi. Výkonným producentom sa stal Mike Upton.

Snímka prinesie príbeh príťažlivého, dobre udržiavaného hispánskeho muža (ktorým sa v USA hovorí aj latin lover, pozn. red.), s ktorým sa rozíde bohatá partnerka. To ho prinúti ísť bývať k odcudzenej sestre, ktorá žije v skromných podmienkach so synom. Rozhodne sa preto nájsť si ďalšiu partnerku, ktorá by vedela zabezpečiť jeho náročné potreby.

debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek #úloha #komédia #latino

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...