Angelina v kultovej krimi od Agathy Christie! Bude z nej vrahyňa?

Americká herečka a režisérka Angelina Jolie rokuje o úlohe v novej filmovej adaptácii románu Agathy Christie Vražda v Orient exprese.

13.06.2016 00:00
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka a režisérka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata

V novinke jej severoírskeho kolegu Kennetha Branagha, ktorý bude jej režisérom a zároveň predstaviteľom detektíva Herculea Poirota, by podľa informácií magazínu The Hollywood reporter mala stvárniť Harriet Hubbard, jednu z cestujúcich a podozrivých z vraždy.

Branagh bude film zároveň produkovať, a to spolu s Ridley Scottom, Simonom Kinbergom, Markom Gordonom, Michaelom Schaeferom a Adityom Soodom. Scenáru sa ujme Michael Green, známy aj vďaka seriálom Smallville (2001 – 2011) či Hrdinovia (2006 – 2010). Výrobu zastrešuje spoločnosť Fox, pričom s nakrúcaním by mali začať v novembri v Londýne, odkiaľ sa neskôr presunú na Maltu. Do kín by sa mal následne dostať 22. novembra 2017.

Od roku 1934, kedy detektívka Vražda v Orient exprese vyšla, vzniklo množstvo filmových a televíznych adaptácií. Zrejme najznámejšou je rovnomenná snímka z roku 1974, vďaka ktorej si Albert Finney vyslúžil nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší herec a jeho kolegyňa Ingrid Bergman si spomínanú sošku odniesla ako Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe.

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #remake #Vražda v Orient exprese #Kenneth Branagh

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....