Najslávnejšie dvojičky z plátna oslavujú! Pamätáte si ešte Olsenky?

Americké sestry Mary-Kate a Ashley Olsenové patria k najbohatším mladým celebritám súčasnosti. V pondelok 13. júna obe dovŕšili tridsiate narodeniny.

13.06.2016 09:20
debata
Sestry a dizajnérky značky The Row Ashley Olsen... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Sestry a dizajnérky značky The Row Ashley Olsen (vľavo) a Mary-Kate Olsen. Sestry a dizajnérky značky The Row Ashley Olsen (vľavo) a Mary-Kate Olsen.

Herečky, ktorých prvá spoločná úloha bola v americkom seriáli Plný dom už v necelom roku ich života, sa najviac v dospelosti preslávili spoločnú rolou vo filme Jeden deň v New Yorku.

Počas natáčania seriálu Plný dom spolupracovali s Robertom Thoriom a spoločne založili produkčnú spoločnosť Dualstar. Čoskoro potom nahrali album a natočili krátky film. V roku 1995 debutovali na striebornom plátne vo filme Malé dohadzovačky. Majú ešte dvoch súrodencov, mladšiu sestru Elizabeth, ktorá sa presadila ako úspešná herečka a staršieho brata Trenta.

Sestry Mary-Kate a Ashley Olsenové na zábere z... Foto: Warner Bros.
Mary-Kate a Ashley Olsenové Sestry Mary-Kate a Ashley Olsenové na zábere z filmu Na to treba dvoch.

Ich imanie momentálne pochádza z veľkej časti aj z odevnej značky The Row, ktorú spoločne založili. Módny dizajn, ktorý The Row ponúka, má veľmi dobré odozvy u kritickej obce, ale aj medzi klientelou, ktorú tvoria predovšetkým príslušníci ekonomicky zabezpečenej triedy. Odevy sa predávajú za niekoľko tisíc dolárov, pričom značka mala v ponuke už aj doplnky z krokodílej či pytónej kože, ktorých cena prekročila desaťtisíc dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #jubileum #Ashley Olsen #tridsať #Mary Kate Olsen

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...