Ženy z rodu Gilmorovcov sa rozhádali pre milióny. Kto komu závidí?

Honorár Melissy McCarthyovej je podľa hlavných predstaviteliek neprimerane vysoký.

14.06.2016 00:00
Lauren Graham a Alexis Bledel Foto:
Predstaviteľky seriálu Gilmore Girls, Lauren Graham a Alexis Bledel.
debata

Návrat úspešného seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov je poznačený nezhodami medzi jeho predstaviteľkami. A podpísali sa pod ne peniaze.

Melissa McCarthy (45) síce nestvárňuje hlavnú postavu v spomínanom seriáli, ale jej honorár je aj tak závratný. Aj vzhľadom na skutočnosť, že popularita McCarthy medzičasom vystrelila do nebies, si môže diktovať podmienky. A práve to malo robiť zlú krv počas nakrúcania medzi ňou a herečkami Lauren Grahamovou (49) a Alexis Bledelovou (34). Predstaviteľka Sookie St. Jamesovej dostala podľa jej dvoch kolegýň neprimerane veľký honorár vzhľadom ne jej menšiu rolu. Aspoň v tomto zmysle sa vyjadril zdroj zo zákulisia seriálu pre „Radar Online“ .

Herečka Melissa McCarthy počas galavečera na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2016 TIME 100 Gala Herečka Melissa McCarthy počas galavečera na oslavu vyhlásenia stovky najvplyvnejších ľudí sveta podľa magazínu Time v New Yorku.

„Melissa je výborná vo vyjednávaní. Ale má to aj následky. Podľa Lauren a Alexis dostali jej neprimerané požiadavky hlavné predstaviteľky na vedľajšiu koľaj. Nálada medzi herečkami bola zlá.“

Dva milióny dolárov mala zinkasovať populárna komička za svoje epizódne vystúpenia v pokračovaní populárneho seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov. Pritom hlavné predstaviteĺky seriálu dostali honorár „len“ vo výške päť miliónov dolárov. A to sa im zdá byť, podľa Radar Online, málo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Melissa McCarthy #Ženy z rodu Gilmorovcov

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....