Na pokraji síl? Pre Blake Lively bol nový film ako drsný maratón

Herečku Blake Lively uvidia diváci po celom svete už čoskoro v novinke Smrtiaci príliv. Rola, ktorú musela stvárniť, jej dala poriadne zabrať. "Bolo to ako trénovať na maratón," prezradila.

24.06.2016 00:00
Blake Lively Foto:
Herečka Blake Lively pri nakrúcaní snímky The Shallows v Austrálii.
debata

Dvadsaťosemročná hviezda sa v televíznom rozhovore priznala, že trénovala takmer trinásť hodín denne, aby bola vo forme na nakrúcanie príbehu surferky, ktorá uviazne na útesu neďaleko pobrežia a musí bojovať so smrtiacim žralokom striehnucim na moment, keď padne do vody.

Blondínka, ktorá je vydatá za herca Ryana Reynoldsa, spolupracovala so slávnym osobným trénerom Donom Saladinom a prezradila, že jej „nakopal zadok tým najlepším možným spôsobom“. „Byť vo vlnách, ako tie, ktoré uvidíte, plávať, robiť také dlhé zábery celý čas – ku koncu nakrúcania som bola omnoho silnejšia a v lepšej kondícii,“ uviedla Lively.

„Trénovala som trinásť hodín denne, lebo vlastne nakrúcanie bol tréning. Navyše to bolo osem mesiacov po narodení môjho prvého dieťaťa, takže telo bolo v úplne inej forme ako pred pôrodom,“ pokračovala herečka. „Bol to ako tréning na maratón. Akurát, že maratón je jeden deň a toto bolo šesť týždňov v jednom kuse, šesť pracovných dní, trinásť hodín denne, žiadne obedové prestávky, len 1,5-metrové vlny celý čas,“ doplnila herečka, ktorá je momentálne tehotná s druhým dieťaťom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #nakrúcanie #tréning #maratón #vlna #Smrtiaci príliv

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...