Zoznamka pre gejov v televízii: Moderátora kedysi ženy zbožňovali

Americký spevák, tanečník, herec a producent Lance Bass bude moderovať televízny program Finding Prince Charming.

13.07.2016 13:40
Spevák Lance Bass na archívnom zábere. Foto: ,
Spevák Lance Bass na archívnom zábere.
debata

V novej reality šou sa 13 mužov bude uchádzať o srdce „jedného z najpríťažli­vejších gejov USA“. Tvorcovia programu jeho identitu zatiaľ taja.

Tridsaťsedemročný člen už nefungujúcej skupiny 'N Sync, ktorá kedysi zažívala medzinárodnú popularitu predovšetkým u ženskej časti publika, bude hlavnej tvári programu pomáhať vybrať si spomedzi nápadníkov žijúcich spoločne v jednom dome. Šou v súčasnosti vzniká v produkcii televízie Logo. Na jej obrazovky by sa mala dostať na jeseň.

James Lance Bass sa preslávil vďaka formácii 'N Sync, ktorá má na konte hity ako Bye Bye Bye, It's Gonna Be Me, Gone alebo Girlfriend (feat. Nelly). Objavil sa vo viacerých filmoch a zviditeľnil sa aj pokusom dostať sa do vesmíru vo vesmírnej lodi Sojuz, čo sa mu ani po niekoľkomesačnom tréningu nepodarilo, pretože prišiel o sponzorov. O svojej homosexuálnej orientácii po prvý raz verejne prehovoril v júli 2006, za čo mu udelili Human Rights Campaign Visibility Award. V roku 2007 vydal autobiografiu Out of Sync. Predvlani sa zosobášil s Michaelom Turchinom.

debata chyba
Viac na túto tému: #reality šou #gej #zoznamka #Lance Bass

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...