Nakrútiť nového Bournea znamenalo trpieť, priznal sa Matt Damon

Aj do slovenských kín príde čoskoro nový film zo série o tajnom agentovi Jasonovi Bourneovi. V hlavnej úlohe sa vrátil Matt Damon.

18.07.2016 14:00
Matt Damon Foto: ,
Herec Matt Damon na premiére filmu Jason Bourne v Londýne.
debata

Štyridsaťpäťročný herec prezradil v rozhovore pre britský The Telegraph, že v rámci príprav na rolu poriadne trpel. Vraj to bolo nutné. „Bol to absolútne iný zážitok ako pri predchádzajúcich nakrúcaniach,“ vyznal sa Damon.

„Režisér Paul Greengrass mi povedal, pozri sa, ak začneme film prvým záberom na teba a uvidíme tvoju tvár po desiatich rokoch, ktorá vyzerá, že si sa mal dobre, tak nemáme film,“ zaspomínal si Damon. „Musíš vyzerať tak, že si celý ten čas trpel, povedal mi Paul. A jediný spôsob, ako to spraviť, bolo trpieť,“ doplnil polovážne, polohumorom hollywoodsky herec.

Zľava: Herečka Julia Stiles, režisér Paul...
Herečky Julia Stiles (vľavo) a Alicia Vikander...
+3Herca Matta Damona sprevádzala na premiére...

Už dávnejšie sa vyznal, že náročná bola najmä príprava na tvorbu akčných scén. Hoci ho v niektorých nahrádzajú kaskadéri, pästné súboje či naháňačky absolvoval Damon sám. Na polceste k dovŕšeniu päťdesiatky to vraj bola omnoho náročnejšia úloha ako v čase, keď nakrútil prvý film a nemal vtedy ešte ani tridsať.

V novinke s jednoduchým názvom Jason Bourne sa predstaví opäť aj herečka Julia Stiles, novou posilou je švédska herečka a tohtoročná držiteľka Oscara Alicia Vikander.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #film #Matt Damon #Jason Bourne #utrpenie

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...