Režisér Rýchlo a zbesilo so sériou skončil: Už som nemal čo povedať

Taiwanský režisér Justin Lin sa rozhodol nepokračovať v spolupráci na sérii Rýchlo a zbesilo, pretože už nemal príbeh, ktorý by prostredníctvom neho chcel povedať.

25.07.2016 08:40
Justin Lin Foto: ,
Režisér Justin Lin na zábere pre médiá pri promo filmu Star Trek: Do neznáma.
debata

“Už som nemohol viac rásť. Potreboval som iné výzvy,” prezradil pre magazín The Hollywood Reporter 44-ročný filmár, ktorý sa postaral o filmy Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda (2006), Rýchli a zbesilí (2009), Rýchlo a zbesilo 5 (2011) a Rýchlo a zbesilo 6 (2013). Ako dodal, akčnú sériu považuje za cvičenie, v ktorom sa buduje charakter.

Herečka Zoe Saldana a jej manžel Marco Perego.
Herečka a tanečnica Sofia Boutella.
+8Režisér J.J. Abrams.

Rodák z Tchaj-pej po odchode z akčnej série prijal úlohu nakrútiť snímku Star Trek: Do neznáma. „Nakrúcam filmy pätnásť rokov. Musím povedať, že toto je môj najosobnejší film,” povedal o tretej časti modernej série Star Trek, ktorá sa do slovenských kín dostane 18. augusta. Ako tiež povedal, film má preňho špeciálny význam, pretože v ňom účinkuje John Cho, ktorý si zahral v jeho prvom filme Shopping for Fangs (1997).

Justin Lin sa stal známym vďaka filmu Better Luck Tomorrow (2002). Snímka, pre ktorú napísal aj scenár, bola na festivale Sundance v súboji o Veľkú cenu poroty. Lin následne nakrútil spomínané filmy zo série Rýchlo a zbesilo. Na konte má aj film Námorná akadémia (2006) či dve epizódy seriálu Temný prípad (2014).

debata chyba
Viac na túto tému: #príbeh #koniec #Rýchlo a zbesilo #Justin Lin

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...