Prezradené! V Jednotke samovrahov scénu režíroval aj Zack Snyder

Americký filmár Zack Snyder nakrútil jednu scénu nového akčného filmu Jednotka samovrahov (2016).

09.08.2016 14:53
Zack Snyder a jeho manželka, producentka... Foto: ,
Režisér Zack Snyder a jeho manželka, producentka Deborah Snyder.
debata

V rozhovore pre portál Collider to prezradil režisér snímky David Ayer s tým, že šlo o scénu, v ktorej sa v cameo úlohe predstavil Ezra Miller ako Barry Allen alias Flash. Túto scénu pritom nakrúcali v Londýne, kde v tom čase Snyder nakrúcal pripravovaný film Justice League, v ktorom Miller taktiež stvárňuje Flasha. Snyder je pritom aj jedným z výkonných producentov Jednotky samovrahov.

„Od začiatku bolo jasné, že v Jednotke samovrahov bude aj scéna s Flashom. Mali sme však šťastie, pretože keďže v tom čase nakrúcali v Londýne Justice League, tak tam mali jeho oblek a všetko, čiže mohli túto scénu nakrútiť tam,“ vysvetlil Ayer.

Jednotka samovrahov sa zameriava na rovnomennú agentúru združujúcu superzločincov, ktorí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Ako členovia jednotky sa v novinke predstavili Will Smith (Deadshot), Margot Robbie (Harley Quinn), Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) a Jay Hernandez (El Diablo).

Okrem nich sa vo filme ukázal Jared Leto ako Joker. Herecké obsadenie doplnili Common, Viola Davis, Ben Affleck či Scott Eastwood. Film sa do slovenských kín dostal 4. augusta.

debata chyba
Viac na túto tému: #réžia #tajomstvo #Zack Snyder #Jednotka samovrahov

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...