Vojna hviezd! Už je jasné, že Dwayne Johnson má v zuboch Vina Diesela

Prekvapivá kritika kolegov, hoci nemenovaných, priamo na masívne sledovanom konte na Instagrame poriadne prekvapila fanúšikov Dwayna Johnsona, známeho tiež ako The Rock.

11.08.2016 09:40
Herec Vin Diesel pózoval pred štartom... Foto: ,
Herec Vin Diesel na archívnom zábere.
debata

Herec a akčný hrdina, ktorý je podľa Forbes najlepšie plateným hercom uplynulého roka, sa posťažoval pred pár dňami na to, že nakrúcanie ôsmeho filmu zo série Rýchlo a zbesilo, je pre neho náročné kvôli niektorým mužským kolegom. „Neuveriteľne tvrdo pracujúci štáb. Moje ženské kolegyne sú vždy úžasné a mám ich veľmi rád. Ale moji mužskí kolegovia – to je iný príbeh,“ napísal Johnson na mikroblogovacej si­eti.

„Niektorí z nich sa správajú ako rovní chlapi a skutoční profesionáli, ale niektorí nie. Sú príliš veľkí poserovia na to, aby niečo s tým urobili," dodal ešte herec, hoci nemenoval konkrétnych kolegov.

Podľa správ serveru TMZ.com je však už jasné, že príčinou sváru je ďalšia akčná hviezda – herec a tiež producent filmu Vin Diesel. Práve s ním sa mal Johnson nepohodnúť priamo na pľaci a v hre boli najmä Dieselove rozhodnutia ako spoluproducenta filmu. „Napätie medzi nimi bolo také silné, že bolo takmer nemožné nakrúcať jednotlivé scény,“ citoval server zdroj z prostredia filmového štábu.

Podľa správ TMZ.com sa dvojica údajne po odštartovaní kauzy stretla, aby si spoločne vydiskutovali konflikt. Ten však už trvá pár týždňov, tvrdia zdroje zo štábu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #Vin Diesel #Rýchlo a zbesilo #Dwayne Johnson

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...