Striptíz, had na prsiach aj trapas! Britney Spears na MTV Video Music Awards

Pozrite si vystúpenia Britney Spears počas udeľovaní MTV Video Music Awards.

18.08.2016 00:00
debata

Britney Spears vystúpi po takmer desiatich rokoch na odovzdávaní MTV Video Music Awards. A fanúšikovia sú, ako inak, plní očakávaní. V minulosti totiž na pódiu vždy predviedla čosi, čo nezostalo bez povšimnutia.

Britney Spears na MTV Video Music Awards v roku... Foto: SITA/AP, Mark J. Terrill
YE Wacky Tacky Britney Spears na MTV Video Music Awards v roku 2007.
V roku 2000 to bol vzrušujúci striptíz, kedy sa na pódiu objavila v pánskom obleku a ten počas vystúpenia zo seba strhla, aby svetu ukázala sexi telo v trblietavej podprsenke.
V roku 2001 jej na pódiu asistovali exotické zvieratá. Úvod patril tigrovi, s ktorým bola zatvorená v klietke, záver vystúpenia zasa obrovskému hadovi, ktorého mala na pleciach.
V roku 2003 Britney Spears opäť zažiarila, kedy na pódiu vystúpila spolu s Christinou Aguilerou, Madonnou a Missy Elliot. A bol to aj slávny okamih pódiového bozku medzi ňou a Madonnou.
V roku 2007 na cenách MTV vystúpila celkom iná Britney Spears. V čiernych bikinách sa znudene pohybovala medzi svojimi tanečníkmi a americké médiá vtedy o jej vystúpení nelichotivo napísali: „Ako cirkusový poník na drogách“.
Tridsaťštyriročná Britney predstaví na tohtoročnom ceremoniáli singel Make Me, pričom ju bude sprevádzať rapper G-Eazy, ktorý v skladbe hosťuje.

Speváčka o svojej účasti na podujatí informovala prostredníctvom videa, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach. Ceny odovzdajú 28. augusta po prvý raz v newyorskej Madison Square Garden.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #MTV Video Music Awards

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...