Erotická sága znovu útočí! Trailer za prvý deň videli milióny ľudí

Oficiálna ukážka snímky Fifty Shades Darker prekonala rekord v počte pozretí za prvých 24 hodín, ktorý držal trailer filmu Star Wars: Sila sa prebúdza (2015). Informoval o tom portál magazínu The Hollywood Reporter s odvolaním sa na štúdiá Universal.

16.09.2016 17:25
debata
Záber na oficiálny plagát filmu Fifty Shades... Foto: Universal Pictures
Záber na oficiálny plagát filmu Fifty Shades Darker (Päťdesiat odtieňov temnoty). Záber na oficiálny plagát filmu Fifty Shades Darker (Päťdesiat odtieňov temnoty).

Prvý oficiálny trailer debutoval v stredu a za 24 hodín nazbieral 114 miliónov pozretí na rôznych digitálnych platformách – YouTube, Facebook, Instagram a i. Len na oficiálnej facebookovej stránke snímky ich pritom počas prvej hodiny zaznamenal viac ako 2,5 milióna.

Počet pozretí v Severnej Amerike dosiahol za prvý deň 39,4 milióna. Väčšina z celkového počtu však pochádza z viac ako 32 zahraničných trhov, vrátane Veľkej Británie, Mexika či Francúzska, kde dosiahol hranicu 74,6 milióna.

Doterajším držiteľom rekordu bol trailer filmu Star Wars: Sila sa prebúdza, ktorý za prvých 24 hodín nazbieral 112 miliónov pozretí, čím prekonal rekord z apríla 2015, ktorý vytvoril teaser tej istej snímky. Ten mal za prvý deň na konte 88 miliónov pozretí.

V snímke Fifty Shades Darker, ktorá je adaptáciou druhého dielu knižnej série spisovateľky E. L. James, sa opäť predstavia Jamie Dornan ako Christian Grey a Dakota Johnson ako Anastasia Steele. Tržby prvého dielu Päťdesiat odtieňov sivej (2015) dosiahli celosvetovo viac ako 571 miliónov dolárov. Pokračovanie dorazí do slovenských kín 9. februára 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rekord #Dakota Johnson #trailer #Jamie Dornan #Päťdesiat odtieňov temnoty

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...