Blond, hore bez a poriadne drsný! Orlando Bloom sa zase predvádza

Iba nedávno ukázal, že sa naozaj neostýcha. Herca Orlanda Blooma nafotili paparazzovia celkom nahého. Takže jeho tréning hore bez je len taký slabý "odvar".

20.09.2016 09:00
Herec Orlando Bloom na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Orlando Bloom na archívnom zábere.
debata

Známy herec, ktorý sa objavil napríklad v projektoch Pán prsteňov alebo Piráti z Karibiku, zverejnil na vlastnom Instagrame minivideo z tréningu so šanghajským majstrom bojových umení. V centre pozornosti je, samozrejme, Bloom. S novým účesom z blond vlasov a vyzlečený do pol pása. Následne si vymení pár úderov s drobným tmavovlasým Aziatom. „Je to šaolinský majster, takže musim makať, aby som s ním udržal krok,“ napísal pod video idol mnohých dievčat a žien.

Ako následne herec priznal, bojový tréning je súčasťou jeho prípravy na novú rolu. V snímke Smart Chase: Fire & Earth ho totiž čaká množstvo bojových scén, ktoré musí pred kamerami zvládnuť aj bez pomoci kaskadérov.

Bloom už v minulosti viackrát dokázal, že množstvo akcie na pľaci zvládne aj bez pomoci. „Je neuveriteľne fit. Drží sa vo forme a má v sebe súťaživosť prekonávať samého seba,“ tvrdí o ňom režisér Gore Verbinski, ktorý stál za prvým filmom o Pirátoch z Karibiku.

he's a shaolin master imma have to practice lots to keep up

Video uverejnené používateľom orlandobloom (@orlandobloom),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #tréning #Orlando Bloom #bojové umenia

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...