Zostáva! Matt LeBlanc bude naďalej moderovať Top Gear

Predstavitelia British Broadcasting Corporation (BBC) v pondelok oznámili, že americký herec Matt LeBlanc bude naďalej sprevádzať motoristickou reláciou Top Gear.

26.09.2016 14:28
Matt LeBlanc Foto: ,
Herec Matt LeBlanc.
debata

Spoločnosť sa totiž rozhodla predĺžiť zmluvu so 49-ročným rodákom z Massachusetts na ďalšie dve sezóny. „Som nadšený, že sa Matt LeBlanc vráti do Top Gearu. Je veľký talent, ktorého láska k autám je nákazlivá,“ vyhlásil Patrick Holland z BBC Two, ktorá obľúbený program vysiela. Podobne sa vyjadril aj riaditeľ štúdií BBC Mark Linsey.

„Matt bol vďaka svojmu humoru, srdečnosti a zjavnej vášni pre autá u divákov Top Gearu počas predošlej sezóny veľmi obľúbený. Preto ma nesmierne teší, že súhlasil s návratom a ďalšou spoluprácou,“ doplnil.

Správa o LeBlancovom pokračovaní v show prišla po tom, ako jeho bývalý spolumoderátor Chris Evans začiatkom júla ohlásil, že z Top Gearu odchádza. Evans, ktorý nahradil na mieste hlavného moderátora Jeremyho Clarksona, tak spravil krátko po odvysielaní prvej sezóny s novým moderátorským tímom. Za jeho rozhodnutím zrejme stálo, že relácia nezískala pozitívne ohlasy verejnosti a zaznamenala klesajúcu sledovanosť.

Ako v pondelok uviedli tvorcovia Top Gearu, v moderátorskom tíme okrem LeBlanca naďalej zostávajú aj motoristickí novinári Chris Harris a Rory Reid. Tí budú zároveň sprevádzať aj spin-offom relácie pod názvom Extra Gear, ktorý približuje zákulisie populárneho programu. V relácii sa budú tiež naďalej objavovať nemecká pretekárka Sabine Schmitz a bývalý majiteľ jedného z tímov F1 Eddie Jordan.

debata chyba
Viac na túto tému: #moderátor #Matt LeBlanc #Top Gear

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....