Nový televízny hit? Nahoty požehnane, vyzliekli sa hneď dve hviezdy

Nedávna premiéra nového projektu Westworld z produkcie HBO sa stretla s výrazným záujmom divákov. A ak medzi nimi boli takí, ktorí túžia vidieť aj ženskú nahotu, dočkali sa.

06.10.2016 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Jackie Moore na zábere zo seriálu... Foto: Profimedia
Jackie Moore Herečka Jackie Moore na zábere zo seriálu Westworld.

Hneď v prvej epizóde seriálu, v ktorom si zahral aj Anthony Hopkins alebo James Marsden, sa odhalila hlavná hrdina v podaní Evan Rachel Woodovej. Scéna, ktorú musela zahrať pred kamerami, od nej žiadala úplnú nahotu. Keďže však s ňou už má početné skúsenosti, vraj pridlho neotáľala.

Aj ďalšia jej kolegyňa, konkrétne herečka Jackie Moore, sa musela pred kamerami obnažiť. Diváci sa tak v prvej epizóde dočkali pohľadu na jej príťažlivé vnady. A aby si na svoje prišli aj dámy, tvorcovia vyzliekli aj spomenutého Marsdena.

Odhalená koža však nebude určite jediným dôvodom, prečo má seriál úspech. Masívna kampaň, ale aj zaujímavá myšlienka o futuristickom parku, ktorý obývajú roboti dizajnovaní vedcom – stvoriteľom, k tomu pomohla. Prvý diel v USA videlo 3,3 milióna divákov. Išlo o najvyššiu sledovanosť prvej epizódy od roku 2014, keď si tento rekord prisvojil seriál Temný prípad.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nahota #Evan Rachel Wood #úspech #Westworld

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...