Kim Kardashian je stále otrasená, prerušili nakrúcanie reality-šou

Americká televízna spoločnosť E! prerušila nakrúcanie reality show Kardashianky a ich rodina (2007).

07.10.2016 10:27
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita a internetová kráľovná Kim Kardashian.
debata

Rozhodnutie prišlo po ozbrojenom prepadnutí jednej z účinkujúcich Kim Kardashian West, ktorú neznámi útočníci v pondelok v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža zviazali a ukradli jej šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. „Naším cieľom je, aby sa Kim cítila dobre. Zatiaľ sme nerozhodli, kedy začneme opäť nakrúcať,“ vyjadrili sa zástupcovia E! pre americký týždenník People.

Nemenovaný zdroj pre spomínaný magazín uviedol, že tvorcovia pokračovali v nakrúcaní aj tento týždeň, no bez Kardashianovej Westovej. „Rodina Kim tento týždeň nakrúcala. Kim tam však nebola, pretože nie je na nakrúcanie pripravená. Produkciu zastavili a nebudú v nej pokračovať, pokiaľ Kim nebude v poriadku. Na Kim nikto nenalieha, všetci túto situáciu chápu,“ povedal zdroj.

V dôsledku ozbrojeného prepadnutia, počas ktorého útočníci rodáčke z Los Angeles fyzicky neublížili, preložil aj jej manžel, rapper Kanye West dva koncerty v rámci aktuálneho Saint Pablo Tour.

Tridsaťpäťročná televízna celebrita je známa práve vďaka programu Kardashianky a ich rodina a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia.

Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti – dcéru North a syna Sainta.

debata chyba
Viac na túto tému: #lúpež #Kim Kardashian #nakrúcanie #šou #prerušenie #otras

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...