Nadupaný výstrih, dokonalé nohy! To je 47-ročná Šípková v Stardance

O popularite tanečnej televíznej šou Stardance svedčí už jej ôsma séria, ktoré odštartovala cez víkend na obrazovke Českej televízie. A medzi celebrity tentoraz zamierila aj hviezdna cvičiteľka.

10.10.2016 00:00
debata (6)
zväčšiť Súťažiaca ôsmej série Stardance Olga Šípková. Foto: Profimedia
Súťažiaca ôsmej série Stardance Olga Šípková. Súťažiaca ôsmej série Stardance Olga Šípková.

Reč je o Oľge Šípkovej, niekdajšej majsterke sveta v aerobiku, ktorá sa v susednom Česku teší veľkej popularite a pozornosti médií. Inak to nebolo ani počas sobotňajšieho premiérového večera, kde 46-ročná Šípková predvádzala svoj tanečný talent.

Štyridsaťsedemročná športovkyňa a podnikateľka rozhodne patrí medzi dámy, ktoré dbajú na to, aby sa udržali vo forme. A jej tanečný kostým s ružovou minisukienkou to odhalil v plnej kráse. Dvojnásobná mama pózovala fotografom a hrdo predvádzala svoje krivky. Pri tréningoch jednotlivých tancov dostáva jej telo vraj ešte viac zabrať. Výzvou je však psychika.

Šípková sa nebála pred časom prehovoriť o vlastných problémoch a o tom, ako skončila na antidepresívach. Toto obdobie trvalo zhruba šesť rokov a hoci už dva roky lieky neužíva, pre portál Super.cz uviedla, že Stardance bude pre ňu najmä skúškou, ako dokáže obstáť. „Síce chcem dôjsť čo najďalej, keďže som súťaživý typ, ale na prvom mieste musí byť, že si to chcem najmä užiť,“ uviedla.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #tanec #súťaž #StarDance #psychika #Olga Šípková

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....