Hviezda Inferna šachovala s termínmi nakrúcania. Dôvod? Dieťa!

Mysleli by ste si, že herečka Felicity Jones bude váhať nad rolou v očakávanom filme Inferno podľa románu Dana Browna? A predsa sa tak dialo.

14.10.2016 08:30
debata
Herečka Felicity Jones pózuje fotografom v... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Felicity Jones Herečka Felicity Jones pózuje fotografom v Londýne na predstavení filmu Inferno.

Režisér Ron Howard, ktorý sa postaral o sfilmovanie tretieho známeho románu od slávneho autora, prezradil v rozhovore, že britská hviezda váhala a jednania s ňou boli pomerne komplikované. „Je nehanebne tvrdohlavá,“ uviedol Howard pre The Hollywood Reporter.

„Povedala áno a potom povedala nie a potom zase áno a potom zase nie. Celý kontrakt stál na tom, či bude môcť mať pár dní voľna v čase, keď manželka jej brata porodí ich prvé dieťa. Bola schopná vykašľať sa na film a nechať nás v štichu, ak by sme rozvrh nakrúcania neprispôsobili jej požiadavke,“ opísal s úsmevom Howard.

Zľava: Herec Omar Sy, britská herečka Felicity... Foto: SITA/AP, Britta Pedersen
Omar Sy, britská herečka Felicity Jones a americký herec Tom Hanks Zľava: Herec Omar Sy, britská herečka Felicity Jones a americký herec Tom Hanks.

To, že sa mu podarilo 32-ročnú herečku získať do trileru, však neľutuje. Film Inferno opäť vracia na plátna Roberta Langdona v podaní Toma Hanksa. V snímke, ktorá sa od štvrtka premieta aj v slovenských kinách, sa objaví aj Omar Sy či Ben Foster.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #odmietnutie #Tom Hanks #Felicity Jones #Inferno

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...