Návrat kultového seriálu? Debra Messing nehovorí nie, ale...

Americký komediálny seriál Will a Grace (1998 - 2006) sa možno vráti na televízne obrazovky.

29.10.2016 10:00
Debra Messing Foto: ,
Herečka Debra Messing stvárnila v projekte Will a Grace hlavnú ženskú rolu.
debata

Podľa informácií magazínu The Hollywood Reporter je televízia NBC údajne v počiatočnom štádiu rokovaní o znovuuvedení obľúbeného projektu, v ktorom by si opäť zahrali Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally a Sean Hayes. Podľa viacerých nemenovaných zdrojov by malo ísť o limitovanú desaťdielnu sériu.

Ako informoval The Hollywood Reporter, spomínaní predstavitelia hlavných hrdinov ani tvorcovia seriálu David Kohan a Max Mutchnick zatiaľ neuzavreli žiadne zmluvy, o čo by sa mala vraj neskôr postarať spoločnosť Universal Television, ktorá projekt produkovala. Tiež nie je jasné, či by nakoniec NBC projekt vysielala alebo by sa o to postarala napríklad niektorá zo streamovacích služieb. Televízia aj Universal Television sa k znovuuvedeniu seriálu odmietli vyjadrovať. Podľa anonymného zdroja sa rokovania ešte len začali a je možné, že nové diely Willa a Grace vôbec nevzniknú.

Správy o obnovení seriálu prišli po tom, ako sa McCormack, Messing, Mullally a Hayes vrátili ako skupinka svojských priateľov vo videu k aktuálnym americkým prezidentským voľbám. Debra Messing, ktorá stvárňovala interiérovú dizajnérku Grace, sa pre The Hollywood Reporter vyjadrila, že by obnovenie seriálu nezatracovala.

“Myslím, že sa s našimi životmi stalo toľko vecí, s ktorými by sa dalo pracovať. Ale v rámci niečoho kratšieho a možno ak by sme neboli limitovaní televíziou, dalo by nám to novú možnosť, pretože by sme mohli byť veľmi, veľmi zlí,“ uviedla.

Will a Grace priniesol príbeh spomínanej interiérovej dizajnérky Grace (Messing), ktorá býva v jednom byte s homosexuálnym právnikom Willom (McCormack), ako aj ich výstredných priateľov Karen (Mullally) a Jacka (Hayes). Seriál, ktorý vysielali osem sezón, si vyslúžil 83 nominácií na ceny Primetime Emmy, z ktorých 16 premenil na víťazstvo, pričom si toto prestížne ocenenie odniesol každý z predstaviteľov hlavných hrdinov. Seriál má okrem toho na konte napríklad aj sedem GLAAD Media Awards alebo sedem Screen Actors Guild Awards.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Televízia #návrat #Will a Grace #obrazovky

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...