Stivínová o Pustine: Nezvyknem to hovoriť, ale som naozaj hrdá

Česká herečka Zuzana Stivínová sa už v nedeľu objaví v seriáli Pustina - osemdielnom kriminálnom seriáli z produkcie HBO, ktorý režíroval Ivan Zachariáš a Alice Nellis. Spoluprácu s tvorivým tímom projektu si nanajvýš pochvaľovala.

29.10.2016 14:00
Herečka Zuzana Stivínová na zábere zo seriálu... Foto:
Herečka Zuzana Stivínová na zábere zo seriálu Pustina.
debata

Podľa slov Stivínovej je Pustina seriál, ktorý v našich končinách dosiaľ nemá obdobu. „Mám z nej neuveriteľne dobrý pocit. Pre divákov to môže byť síce drsný zážitok, ale svojím spôsobom vzrušujúci. Myslím, že to je nevídaná filmová tvorba – hovorím zámerne filmová, pretože rozhodne nejde o typický televízny formát. Diváci sa majú na čo tešiť,“ povedala v rozhovore.

Nikdy vraj pritom nemala vo zvyku hovoriť, že je na niektorý zo svojich projektov hrdá. „Mne to vždy prišlo také patetické, keď niektorí hovorili, aká to bola výzva a akí sú hrdí, že niečo stvárnili… Ale teraz to musím povedať aj ja – bola to výzva a som neuveriteľne hrdá na výsledok. Mám radosť, že to nemusím afektovane zhadzovať zo stola so slovami ‚Aká to bola pekná prácička…‘ Bola to skrátka pekná práca s neuveriteľne profesionálnym tímom vo všetkých sférach,“ podotkla sympatická rodáčka z Prahy, ktorá si počas nakrúcania vytvorila s mnohými kolegami i blízke priateľstvá.

„Stáva sa, že v rámci profesionality sa s ľuďmi, s ktorými pracujete, až tak nezblížite. Proste s nimi dotočíte a ‚nazdar‘, už sa s nimi nevidíte. V tomto prípade som si však s väčšinou kolegov vytvorila naozaj osobný vzťah a stretávam sa s nimi aj v súkromí. Bol to vzácny zážitok,“ poznamenala.

Prvú časť osemdielneho krimi seriálu uvedie HBO v nedeľu 30. októbra o 20:00.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #seriál #HBO #Zuzana Stivínová #hrdosť #Pustina

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....