Zahrám si hocičo, aj zombie! Maria Bello dostala vytúženú rolu

Americká herečka Maria Bello sa predstaví v pripravovanej ôsmej sezóne seriálu Walking Dead (2010), známeho aj pod názvom Živí mŕtvi.

01.11.2016 12:00
Herečka Maria Bello. Foto: ,
Herečka Maria Bello na archívnom zábere.
debata

Rodáčka z Norristownu v Pennsylvanii potvrdila správu v rozhovore pre americký týždenník People, pričom prezradila, že sa uchádzala o účasť na projekte najmä preto, že ide o jeden z jej najobľúbenejších seriálov.

„Som posadnutá tou show. Mám priateľa, ktorý je jedným z producentov, a tak som ich poprosila, aby pre mňa napísali úlohu,“ prezradila 49-ročná herečka, ktorá je ochotná stvárniť akúkoľvek postavu.

„Hoci aj keby šlo o zombie, jednoducho prídem a v jednej epizóde si zahrám zombie. Je mi to jedno, keďže ide o môj najobľúbenejší seriál,“ uzavrela žartovne.

Predstavitelia americkej televízie AMC, ktorá projekt vysiela, oznámili, že pripravujú aj ôsmu sezónu iba tento mesiac. Ako uviedli, očakávaná séria bude mať šestnásť epizód a na televízne obrazovky by sa mala dostať už na jeseň 2017. Walking Dead vzniká podľa rovnomenného komiksu Roberta Kirkmana, pričom sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili.

Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom v podaní Andrewa Lincolna cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie. Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek. Projekt si v roku 2011 vyslúžil nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší televízny seriál – dráma. Na konte má tiež 15 nominácií na Primetime Emmy, pričom dve z nich premenil na víťazstvo.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Maria Bello #sezóna #Živí mŕtvi

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....