Izraelská kráska už čoskoro ovládne kiná. Čakáte na Wonder Woman?

Spoločnosť Warner Bros. Pictures zverejnila prostredníctvom služby YouTube oficiálny trailer očakávanej akčnej snímky Wonder Woman.

04.11.2016 15:36
Gal Gadot Foto: ,
Herečka Gal Gadot bude hlavnou hviezdou filmu Wonder Woman.
debata

Novinka predstaví Dianu, princeznú Amazoniek, ktorá sa spolu s americkým dôstojníkom Steveom Trevorom rozhodne zachrániť svet a zabrániť prvej svetovej vojne, pričom odíde zo svojho rodného ostrova do rušnej spoločnosti 20. storočia.

Dvaapolminútová ukážka naznačuje, že sa snímka bude odohrávať vo viacerých časových líniách a okrem vojnového obdobia superhrdinku diváci a diváčky uvidia aj v súčasnosti. Tvorcovia filmu zároveň zverejnili aj tri nové plagáty s Wonder Woman.

Superhrdinku, ktorá na verejnosti používa meno Diana Prince, stvárni izraelská herečka a modelka Gal Gadot. Okrem nej sa v novinke inšpirovanej komiksami z dielne DC predstaví dánska herečka Connie Nielsen, ktorá si zahrá Hippolytu, kráľovnú Amazoniek a matku Wonder Woman či Chris Pine stvárňujúci spomínaného Stevea Trevora.

Vo filme sa tiež ukážu napríklad aj Robin Wright, Danny Huston či David Thewlis. Réžiu má na starosti Patty Jenkins, o scenár sa postarali Allan Heinberg a Geoff Johns. Slovenská distribučná premiéra je predbežne naplánovaná na 1. júna 2017.

debata chyba
Viac na túto tému: #trailer #Wonder Woman #Gal Gadot

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....