Toto je filmový Freddie Mercury! Rolu slávneho speváka získal Malek

V dlho očakávanej snímke Bohemian Rhapsody o anglickej rockovej kapele Queen stvárni jej zosnulého frontmana Freddieho Mercuryho americký herec Rami Malek.

06.11.2016 13:12
Herec Rami Malek. Foto: ,
Herec Rami Malek.
debata

Tridsaťpäťročný Malek, ktorý sa narodil v Los Angeles rodičom egyptského pôvodu, je známy predovšetkým zo seriálu Mr. Robot (2015), za výkon v ktorom získal jednu Primetime Emmy a tiež nomináciu na Zlatý glóbus.

O poste režiséra novinky v súčasnosti rokuje Bryan Singer. Autorom aktuálnej verzie scenára je Anthony McCarten, pričom zvyšní dvaja členovia Queen Brian May a Roger Taylor sa budú na snímke podieľať ako hudobní producenti. Nakrúcanie by malo po ôsmich rokoch príprav malo odštartovať začiatkom budúceho roka.

Mercuryho mal pôvodne stvárniť anglický komik a herec Sacha Baron Cohen, ktorý však pre nezhody s Mayom a Taylorom od projektu v roku 2013. O rok neskôr sa režisérskej stoličky vzdal anglický filmár Dexter Fletcher, ktorý sa údajne nezhodol s producentom Grahamom Kingom. Úlohu Mercuryho neskôr prijal anglický herec Ben Whishaw, aj ten však neskôr od projektu odstúpil.

debata chyba
Viac na túto tému: #Freddie Mercury #rola #Queen #Rami Malek

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...