Gérard Depardieu v životopisnej dráme. Bude z neho slávny Bach?

Francúzsky herec Gérard Depardieu sa predstaví v pripravovanom životopisnom filme o nemeckom skladateľovi Johannovi Sebastianovi Bachovi.

08.11.2016 08:40
Gerard Depardieu Foto: ,
Herec Gerard Depardieu na zábere z mája 2015 na filmovom festivale v Cannes.
debata

V dráme s názvom Bach si okrem 67-ročného rodáka z Châteauroux zahrajú aj Max von Sydow, Axel Milberg a Marianne Sägebrecht. Kto však stvárni legendárneho barokového skladateľa zatiaľ nie je známe.

Novinku nakrúti podľa scenára Jeffreyho Freedmana waleský filmár Eric Styles, ktorý má na konte snímky ako Neskrotná túžba (1999), Kúp, požičaj, ukradni! (2008) či Tajomstvo dračej hrobky (2013).

Na snímke sa budú podieľať ďalší uznávaní tvorcovia, vrátane kameramana Vittoria Storara, ktorý má na konte troch Oscarov za prácu na filmoch Apokalypsa (1979), Červení (1981) a Posledný cisár (1987).

O hudbu sa zas postará francúzsko-libanonský skladateľ Gabriel Yared, ktorého americká Akadémia filmových umení a vied ocenila za pôvodnú hudbu drámy Anglický pacient (1996). Nakrúcanie by sa malo začať na budúci rok, pričom snímku plánujú uviesť na trh koncom toho roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Gérard Depardieu #Johann Sebastian Bach

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...