Keby som mala milovať ženu? Chcem Halle Berry, tvrdí Wonder Woman

Herečku Gal Gadotovú už čoskoro uvidia aj slovenskí diváci v úlohe Wonder Woman. Jedna z legendárnych komiksových hrdiniek je údajne bisexuálna, hoci vo filme to diváci neuvidia.

09.11.2016 00:00
Gal Gadot Foto: ,
Herečka Gal Gadot na archívnom zábere.
debata

O sexuálnej orientácii však v minulosti hovoril autor komiksovej série Greg Rucska a práve podľa jeho slov mala byť postava Wonder Woman schopná náklonnosti k mužom aj ženám. Hlavná predstaviteľka Amazonky s nadprirodzenými schopnosťami sa teda od médií dočkala otázky, do koho by sa chcela zamilovať na filmovom plátne, ak by filmový scenár ukázal aj jej bisexualitu. Gadot odpovedala vraj bez váhania.

„Minule som videla Halle Berryovú. Bože, je nádherná. Je taká krásna. Myslím si, že s ňou by som to skúsila rada,“ uviedla herečka v izraelskej talk-šou Good night with Guy Pines.

Izraelská rodáčka v minulosti získala titul kráľovnej krásy a odvtedy sa pokúšala presadiť ako herečka. O jej úspech sa postaralo najmä účinkovanie v sérii Rýchlo a zbesilo a tiež následne v príbehu Batman verzus Superman. Herečka pred pár dňami informovala, že čaká druhé dieťa s manželom Yaronom Versanom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Halle Berry #Wonder Woman #Gal Gadot

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...