Chorobe sa nepoddáva! Shannen Doherty prijala úlohu v seriáli

Americká herečka Shannen Doherty, známa najmä ako Brenda Walsh zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000), si zahrá v televíznom seriáli inšpirovanom čiernou komédiou Heathers.

24.11.2016 12:21
PEOPLE-STANDUPTOCANCER/ Foto: ,
Herečka Shannen Doherty na charitatívnom podujatí Stand Up To Cancer v Los Angeles.
debata

O spolupráci na projekte, ktorý pripravuje televízia TV Land, informovala samotná 45-ročná rodáčka z Memphisu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila svoju fotografiu z nakrúcania. Detaily o jej role zatiaľ nie sú známe, tvorcovia však uviedli, že bude kľúčovou postavou príbehu.

Doherty sa predstavila aj v pôvodnej snímke z roku 1988, kde stvárnila Heather Duke, jednu zo skupinky populárnych a zlomyseľných dievčat s rovnakým krstným menom, ktoré strpčovali život Veronice v podaní Winony Rider. Jej rebelantského priateľa si zahral Christian Slater.

Nové spracovanie príbehu pripravujú ako antológiu, pričom by malo ísť o čiernu komédiu odohrávajúcu sa v súčasnosti. Skupinku nových Heathers stvárnia Jasmine Mathews, Melanie Field a Brendan Scannell. Grace Victoria Cox sa predstaví ako Veronica a v úlohe jej priateľa J.D.-ho sa ukáže James Scully. O réžiu pilotného filmu sa postará Leslye Headland a scenár napísal Jason Micallef.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #rola #Shannen Doherty #Heathers

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....